▲拡大する [日本語icon_pdf] [Englishicon_pdf]

The Graduate Institute, Geneva からDominic Eggel先生に、1月25日の16:30から京都大学東一条館にて、「自由ではない、デモクラシー」というタイトルで、講演をしていただくことになりました。
最近のヨーロッパの半グローバル、ポピュリズムの動きについて、触れて頂く予定ですので、興味関心のある方はぜひご参加ください。
Dominic Eggel先生の詳しいプロフィールは添付資料をご覧下さい。

日時 2018年1月25日(木)16:30~18:00 講演(質疑応答含)
場所 京都大学東一条館 大講義室(201)
京都市左京区吉田中阿達町1(京大正門から西へ徒歩5分)
対象 京都大学の大学院生、学部生、教員・研究者、職員
内容 講演者プロフィール
Dominic Eggel
-Senior Research Advisor at The Graduate Institute Geneva

Dominic Eggel obtained a PhD in International History and Politics from the Graduate Institute of International and Development Studies, Geneva. He also earned a Master in International History and Politics, as well as a Graduate Diploma in International Studies from the University of Technology, Sydney. With the support of the Swiss National Science Foundation, he worked as a visiting fellow at the Forschungszentrum Europäische Aufklärung in Potsdam and at the Humboldt University in Berlin.

演題
“Illiberal Democracy“
使用言語 英語
申し込み 不要